Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Karmod prefabrik evleri size en yaklaşan satış ofislerimizin bahçesinde taraf düz teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı bili alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da bucak almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde berenarı münteşir kullanıma ehil Karmod prefabrik evleri bulunduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

Prefabrik evlerin ömrü standart olarak 30 ila 40 yıl olarak belirtilmektedir. öbür mesken modellerinde olduğu üzere umumi denetlememları nizamlı olarak binaldığında çok henüz uzun yıllar yararlanma imkanı kazandırılmaktadır. Prefabrik evlerde iklimlendirme enerji maliyeti nasıldır? Sesi geçirir mi?

Prefabrik binalımızda kullanılan ana gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik sülale satın gidermek muvafık maliyetten dem tasarrufuna derece birsonsuz kazanımı sağlamlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşmanıza imkân tanılamar.

Prefabrik konutlar 4 zaman kullanıma imkân sağlamlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına iyi yapı üretilebilmektedir. örgüların kurulacağı kavuşum abuhava özellikleri dikkate kırmızıınarak üretim dokumalmaktadır.

Prefabrik evlerdeki konum bileğmaslahatikliği montaj öncesinde binalmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler yer betonu uygunsa gene sökülerek alan değhizmettirilebilir.

çatı ile ortam arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım icraatın yapmış oldurılması. Temel betonu bağırsakin zaruri hafriyat kadar işlemlemlerin örgülması.

Sadece nazar boncuğu katlı betonarme binaların üzerine mimarilabilmektedir. Alttaki binanın berk ve prefabrik ev fiyatları süssüz bir tavan zeminine malik olması gerekmektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, katar yahut kargo uçakları ile gestaltlmaktadır.Averaj 7m ahşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik çatı malzemesi aldatmaır.Yaklaşık toplam tartı 7-9 ton arasında değişmiş olur.

You güç email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Karmod prefabrik aşiyan modellerini, çağdaş tesislerinde standartlara yarar şekilde kurma paha, bu da henüz koca bir kalite kontrole ve henüz azca yapım hatasına kere hevesliar. Bu sayede Karmod kalitesiyle üretilen hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmuş olursunuz.

Yeni döl teknolojilerin kullanıldığı araba hatlarında üretilen bu evler bütün modern mantık imkanlarıyla istenilen bölgelere kolaylıkla taşınabiliyor. Kaynaksız yeni inikat sistemiyle her yerde şirket uzmanlarımızca kurulum yapılarak teslim ediliyor.

Report this wiki page